Mijn werkwijze

Het eerste contact Dit zal veelal telefonisch of via de mail gaan. Aan de hand hiervan wordt de eerste afspraak ingepland oftewel de intake.

Intake/huisbezoek Het intakegesprek kan zowel bij mij plaatsvinden gewoon rustig aan de eettafel zonder stress van een kantoor, ook is het mogelijk dit bij u thuis te doen omdat dit een vertrouwde omgeving is. Het is belangrijk alle formulieren van alle inkomsten en uitgaven bij de hand te hebben. Dit is nodig voor het vervolg. Een kopje koffie erbij en een goed luistert oor van mijn kant. Tijdens dit intake maak ik notities met in het kort wat er gezegd is. Ook wordt er besproken wat u van mij kan verwachten en wat ik verwacht van u.

Financieel plan maken en overzicht creëren Nu ga ik aan het werk en ga alles uitwerken in een overzichtelijk bestand met inkomsten en uitgaven. Zijn er dringende kwesties dan zal dit direct besproken worden.

Huisbezoek Deze afspraak is bedoeld om het plan van aanpak door te nemen ook de status van inkomsten en uitgaven en eventuele achterstanden wordt besproken. Al er regelingen getroffen moeten worden met instanties dan is dit ook het moment ervoor. Tevens krijgt u een exemplaar van het plan van aanpak en het inkomsten en uitgaven overzicht, ook krijgt u een basispakket hulpmiddelen om financieel gezond te worden denkend aan simpele dingen een map met tabbladen, een rekenmachine en een dagboekje. Ook wordt besproken hoe het vervolg zal zijn.

Het vervolg en nazorg Afhankelijk van welk pakket er gekozen is zullen er een aantal nazorg afspraken zijn, wilt u regelmatige hulp zonder een pakket dan is dat ook mogelijk voor het regulier uurtarief van €47,50 excl. btw.

Tarieven

Pakket A

intake + 1 opvolging 1 maand later + boekhoudpakket

€275,00

excl. btw

Pakket B

intake + 2 opvolgingen in 2 maanden + boekhoudpakket

€315,00

excl. btw

Pakket C

intake + 3 opvolgingen in 3 maanden + boekhoudpakket

€355,00

excl. btw

1 uur per maand

na pakket keuze

€47,50/maand

excl. btw

2 uur per maand

na pakket keuze

€95,00/maand

excl. btw

Boekhouding ordenen

incl. boekhoudpakket
zonder opvolging

€200,00

excl. btw